Tevékenységünk
-
Vágás
A hús feldolgozása az élőállat levágásával kezdődik, melyet húsfeldolgozónkkal azonos településen, Rábapordányban végzünk. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy csak jó minőségű sertést vásároljunk.
-
Feldolgozás
Az általunk levágott sertésekből nemcsak tőkehúsok, hanem házias jellegű töltelék és füstölt áruk is készülnek, melyeket 1993 óta működő üzemünkben állítunk elő. Törekszünk a legmodernebb gépekkel, technikával előállítani hagyományos ízvilágú termékeinket.
-
Kiskereskedelem
Az általunk feldolgozott és előállított hústermékek teljes palettáját megtalálják mintaboltjainkban. Jelenleg 3 üzletünk működik Győr-Moson-Sopron megyében (melyek elérhetőségét és nyitva tartását megtalálják az Üzleteink menü alatt). Mivel a feldolgozás is saját kézben összpontosul, így tudjuk biztosítani húsboltjaink folyamatos, friss áruval való feltöltését.
-
Nagykereskedelem
A kiváló minőség igazolására jó példa, hogy nemcsak saját húsboltjainkban találják meg termékeinket, hanem más környékbeli üzlet polcain is, illetve több óvodai, iskolai konyha és étterem is szívesen használja alapanyagként ételeihez a mi termékeinket.