Tevékenységünk

  1. Vágás
    A hús feldolgozása az élőállat levágásával kezdődik, melyet húsfeldolgozónkkal azonos településen, Rábapordányban végzünk. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy csak jó minőségű sertést vásároljunk.
     
  2. Feldolgozás
    Az általunk levágott sertésekből nemcsak tőkehúsok, hanem házias jellegű töltelék és füstölt áruk is készülnek, melyeket 1993 óta működő üzemünkben állítunk elő. Törekszünk a legmodernebb gépekkel, technikával előállítani hagyományos ízvilágú termékeinket.
     
  3. Kiskereskedelem
    Az általunk feldolgozott és előállított hústermékek teljes palettáját megtalálják mintaboltjainkban. Jelenleg 3 üzletünk működik Győr-Moson-Sopron megyében (melyek elérhetőségét és nyitva tartását megtalálják az Üzleteink menü alatt). Mivel a feldolgozás is saját kézben összpontosul, így tudjuk biztosítani húsboltjaink folyamatos, friss áruval való feltöltését.
     
  4. Nagykereskedelem
    A kiváló minőség igazolására jó példa, hogy nemcsak saját húsboltjainkban találják meg termékeinket, hanem más környékbeli üzlet polcain is, illetve több óvodai, iskolai konyha és étterem is szívesen használja alapanyagként ételeihez a mi termékeinket.


 
Kapcsolat   Közösség   Hasznos Linkek   Weboldalkészítés
Telefon: +36 96 273 459
Fax: +36 96 273 459
info@meszaroshus.hu
Mészáros Húsfeldolgozó

Cím: 9146 Rábapordány
Géway Wolff Lajos utca 33.
 
 
    
 
 
Üzleteink
Galéria
Kapcsolat
Adatvédelmi nyilatkozat
 
Website Design Online Marketing HW Online
Weboldal készítés
Keresőoptimalizálás
2013 Copyright ©